workshops & trainingen

WORDEN WIE JE BENT | 2-daagse workshop

Leef jij je mooiste leven dat past bij wie jij bent?
In deze unieke workshop gaan we 2 dagen samen op ontdekkingsreis!
Wat mag je meer van jezelf laten zien? Heb je weet van al je talenten en wat vindt je wellicht nog spannend om echt te laten zien?
Vaak heb je wel een gevoel dat steeds terugkomt of weet je wel wat je graag zou willen, maar staat er iets nog in de weg.

Voor meer informatie over deze workshop KLIK HIER

———————————————————————————————————

I’M EVERY WOMAN | Workshop 

Laat jij de volle rijkdom van je Vrouw-zijn toe in je leven?
Als vrouw vervullen we vele ‘rollen’ in ons leven: dochter, moeder, zus, partner, minnares en vriendin zijn rollen die we combineren met rollen als collega, manager, ondernemer of mantelzorger. En dan is dit nog maar een kleine greep uit alle rollen die we in ons leven vervullen.

Er huist in iedere rol een scala aan kwaliteiten en wellicht zijn er ook eigenschappen die bij een bepaalde rol horen waar je niet zo blij mee bent, die je veroordeelt of die je leeft omdat je denkt dat het van je wordt verwacht.

Zou het niet ontzettend bevrijdend zijn als je alles in jezelf mag toelaten? Dat je niet alleen maar hard hoeft te werken, hoeft te zorgen voor en perfect hoeft te zijn. Dat je bewust bent van het feit dat juist in die rijke verscheidenheid jouw schoonheid verborgen ligt en dat je die mag laten zien op een manier die bij jou past.

Voor meer informatie over deze workshop KLIK HIER


JE PLEK INNEMEN ALS VROUWELIJK LEIDER | 2-daagse Masterclass

Hoe neem jij je plek in als leidinggevende en als vrouw?
Je verstaat je vak en je stuurt teams of wellicht een hele organisatie aan. Als vrouw binnen organisaties die vaak nog door mannelijke waarden wordt gedomineerd, kan het soms voelen als heel hard werken om ‘je mannetje te staan’. Je bent succesvol in wat je doet en je hebt mooie stappen gezet in je carrière. En ergens ben je de balans kwijtgeraakt.

Tijdens deze masterclass gaan we kijken naar jouw masculiene en feminiene kwaliteiten en de (on)balans van beiden. We onderzoeken je waardensysteem en hoe jij leiding neemt over je leven.

Voor meer informatie over deze workshop KLIK HIER

——————————————————————————————————————–

Chantal is gecertificeerd systeemopsteller, trainer en coach en is o.a. opgeleid bij Phoenix, Plata en Latitude. Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als manager, trainer en consultant.

“Wie herkent de vraag niet? Is dit alles?
De reis verbonden aan deze vraag ervaart Chantal zelf. Ze leert en ontwikkelt zichzelf nog steeds continue tijdens deze reis. Ze heeft ondertussen deze reis vorm kunnen geven in haar workshops waarmee ze anderen een stap verder kan helpen. Omdat ik volle respect heeft voor wat ze doet en vooral hoe ze het doet, kan ik het alleen maar aanraden een keer deel te nemen.”

– Rico van der Kooij –