Systemische workshops i.s.m. Kaldenbroeck: Huys voor puur leven

 

In samenwerking met Kaldenbroeck: Huys voor puur leven geeft What’s your Challenge in 2018 weer een aantal workshops op gebied van Systemisch werken en bewustwording.
Kaldenbroeck ligt vlakbij rozendorp Lottum, in Noord-Limburg. Het monumentale kasteeltje is nu een sfeervol gastenhuys met 5 mooie kamers en in de sfeervolle schaapskooi is o.a. een Ayurvedisch centrum gevestigd.

Hier zijn naast verschillende therapieën, massages, huidverzorging en yoga, tal van andere activiteiten mogelijk zijn (seminars, exposities, muziek, creatieve brainstorm-sessies, meetings, trainingen of events. De sfeervolle schaapskooi is een multifunctionele ruimte met stoere balken en hoog plafond. De lichte ruimte is inspirerend en straalt rust en bezinning uit. Aan de achterkant van de schaapskooi, direct aan de wei, ligt een ‘gezond’ theeterras met grote biologische moes- en kruidentuin. Kortom een unieke plek om er even helemaal uit te zijn en tijd voor jezelf te nemen.

What’s your Challenge biedt de volgende 2-daagse workshop aan:
WORDEN WIE JE BENT- “Thuiskomen bij jezelf”

LEEF JIJ JE LEVEN EN BLIJF JE DICHT BIJ JEZELF?

Soms kom je op een punt in je leven aan waar je jezelf de vraag stelt: “Wie ben ik nu eigelijk?”
Je bent meer aan het overleven dan aan het leven, doordat je bijvoorbeeld veel werkt, een gezin hebt en ook nog een druk sociaal leven ernaast onderhoudt, maar weinig aan jezelf toekomt.
Een burn-out kan het gevolg zijn van het feit dat je te ver van jezelf bent af komen te staan. Je lichaam zegt dat op een gegeven moment STOP, nadat je al meerdere signalen hebt genegeerd.

Of je staat op een kruispunt in je leven qua relatie of werk, en vraagt je af wat je nu echt wilt.
Probeer je nog ergens aan te voldoen of ben je daadwerkelijk aan het leven vanuit je hart, dicht bij wie je ten diepste bent.

Het kan dan voelen alsof je niet meer echt thuiskomt bij jezelf en dat je jezelf onderweg bent kwijtgeraakt. Er is een sterk verlangen om het anders te doen, maar hoe?

2-DAAGSE TRAINING: THUISKOMEN BIJ JEZELF
Tijdens deze workshop gaan we kijken naar o.a.

 • Je verlangen en bestemming helder formuleren.
 • Ontdekken wat je tegenhoudt om je hart te volgen en welke overlevingsmechanismen je nog inzet.
 • Onderzoeken waar jij de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt.
 • Benoemen wat je anders wilt doen en welke stappen daarvoor nodig zijn.
 • Ontdekken op welke manier jij echt weer je eigen plek kunt innemen.
 • Concrete afspraken met jezelf maken zodat je een blijvende verandering teweeg brengt in je dagelijkse leven.

Ik heb de meegedaan met de workshop ‘worden wie je bent’. Van te voren wist ik niet precies wat ik kon verwachten en wat we zouden gaan doen. Helderheid krijgen omtrent dit thema was voor mij wel heel belangrijk, en die helderheid kreeg ik. De dag werd mooi opgebouwd en Chantal zorgde voor zorgvuldige en professionele begeleiding. Al met al een heel waardevolle dag die mij veel inzichten heeft opgeleverd. Ik ben blij dat ik gegaan ben.

– Diane – 

ONTDEKKINGSREIS
We leven ons leven vanuit bepaalde patronen, overtuigingen en mechanismen. En vaak knaagt het ergens:
“Is dit nu alles?”
Ergens voel je dat je een andere richting uit wilt,  jezelf beter wilt leren kennen of wil je ruimte geven aan een sterk buikgevoel om het anders te gaan doen.
Tijdens deze 2-daagse training staan we stil bij jouw verhaal. Daarom werken we met kleine groepen, zodat daar ook de ruimte voor is. We werken o.a. met Systemisch werken, visualisatie, Transactionele analyse en lichaamswerk.

Bij Chantal voel je je veilig en thuis. Een krachtige vrouw die haar pad bewandelt en graag mensen meeneemt op een professionele, prettige manier. Confronterend, leerzaam, stap voor stap vooruit.

– Cindy van Eijk –

We zetten dat wat in de schaduw heeft gestaan weer in het licht.
Je (her)ontdekt je kwaliteiten en je talenten.

NA DEZE 2-DAAGSE TRAINING

  • Heb je contact gemaakt met je verlangen en weet je wat je bestemming is.
  • Heb je ontdekt wat je saboteurs zijn en welke overlevingsmechanisme je mag loslaten.
  • Heb je je talenten en kwaliteiten (her)ontdekt.
  • Heb je ervaren hoe het voelt om op je bestemming aan te komen en je potentieel volledig te leven.
  • Weet je welke stappen je kunt zetten om daadwerkelijk een leven te leven dat bij je past en waarbij je dicht bij jezelf blijft.
PROGRAMMA
 • Datum           data 2019 volgens asap
 • Tijd                Welkom 9.30, start 10.00 – 16.30  | koffie, thee & lunch worden verzorgd
 • Locatie          Kaldenbroeck 1, Lottum. Op een prachtige locatie in de natuur
 • Kosten
  • Particulier tarief: 395,- excl. btw  (excl. overnachting)
  • Zakelijk tarief 475,- incl. btw. (excl. overnachting)
OVER CHANTAL
Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen reis gelopen waarbij ik 10 jaar geleden ook vastliep. Richting de buitenwereld had ik het allemaal ‘voor elkaar’, maar van binnen voelde het leeg. Ik was vastgelopen in mezelf en leefde volgens de regels van anderen.
Na een intensieve periode ben ik opleidingen gaan volgen op gebied van Systemisch Coachen, karakterstructuren en Trainen op identiteitsniveau.
Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en mijn ervaringen als ondernemer neem ik mee in mijn trainingen. Daarin ben ik leerling en leermeester tegelijkertijd. Omdat het leren nooit ophoudt en ik graag mijn pad naast het jouwe leg, zodat jij ook je eigen keuzes kunt maken.