I’m every woman

Als vrouw vervullen we vele ‘rollen’ in ons leven: dochter, moeder, zus, partner, minnares en vriendin zijn rollen die we combineren met rollen als collega, manager, ondernemer of mantelzorger. En dan is dit nog maar een kleine greep uit alle rollen die we in ons leven vervullen.

Er huist in iedere rol een scala aan kwaliteiten en wellicht zijn er ook eigenschappen die bij een bepaalde rol horen waar je niet zo blij mee bent, die je veroordeelt of die je leeft omdat je denkt dat het van je wordt verwacht.

DE RIJKDOM VAN VROUW-ZIJN
Het prachtige van vrouw zijn is juist de rijkheid en veelzijdigheid van alle kwaliteiten en facetten die daarbij horen. Maar mag het er allemaal zijn? En ben jij je bewust van al deze delen in jou en laat je ze ook toe?
Verlang je ernaar een deel van je Vrouw-Zijn meer toe te laten, maar ben je bang om haar te laten zien? Omdat er van buitenaf wellicht een oordeel op ligt of omdat je denkt dat ze teveel zal zijn?

Zou het niet ontzettend bevrijdend zijn als je alles in jezelf mag toelaten? Dat je niet alleen maar hard hoeft te werken, hoeft te zorgen voor en perfect hoeft te zijn. Dat je bewust bent van het feit dat juist in die rijke verscheidenheid jouw schoonheid verborgen ligt en dat je die mag laten zien op een manier die bij jou past.

WORKSHOP
In deze workshop gaan we op een ontdekkingsreis waarbij we alle delen in jou Vrouw-Zijn uitnodigen zich te laten zien, zich te ontdoen van jouw oordeel en je te laten ervaren wat ze je te bieden hebben. Zodat je in het dagelijks leven er op jouw tempo en manier mee kunt gaan oefenen.I

Ik schrijf me in voor de try-out workshop I'm every woman

YOU ARE EVERY WOMAN!