over mij

DICHTBIJ
Leven binnen hokjes is niet mijn stijl. Ik geloof dat we meer zijn dan de optelsom van onze kwaliteiten en valkuilen en dat we in staat zijn om heel veel te bereiken, als we er met ons hart ingaan en dicht bij onszelf blijven.
Bijna 2 decennia lang heb ik gewerkt binnen organisaties aan digitale transformaties, die impact hebben op alle onderdelen van een organisatie, inclusief de cultuur en de mensen.

Als gecertificeerd systemisch, business coach en trainer combineer ik werelden met mijn eigen reis van de afgelopen jaren. Ik deel mijn kennis en ervaring om organisaties, teams en mensen te ondersteunen bij hun transformatie processen.

 

 

 

 

 

 

 

 

WAARDEN
Ik probeer zoveel mogelijk bij mezelf te blijven door de leven naar een aantal waarden die belangrijk voor me zijn in mijn dagelijkse leven en in de interactie met anderen.

EIGEN-zinning
Rebels, zingevend, in verbinding met mijzelf en de ander,  authentiek contact.

HARTSTOCHT
Leven vol passie, met aandacht en vanuit mijn hart (voor minder doe ik het niet).

PERSOONLIJKE GROEI
Altijd lerende en volledig tot bloei kunnen komen op een manier die past.

BEWUSTWORDING
Zonder bewustwording, geen nieuwe perspectieven en geen groei.

MOED
Er is moed voor nodig om buiten je eigen kaders te durven kijken en een open blik te hebben naar je eigen binnenwereld en de wereld om je heen.

FOTOGRAFIE EN NATUUR
Ik reis graag en probeer dagelijks buiten in de natuur te zijn. Fotografie is mijn manier om de wereld om mee heen en die dingen die me raken vast te leggen, beet te pakken als het ware. Om later nog eens in alle rust naar te kijken en het moment weer te kunnen ervaren. Mijn beelden gebruik ik ook veel in mijn werk en een aantal zul je terugvinden op deze website.
Het is een uitdrukking van wie ik ben en hoe de wereld er door mijn ogen uitziet.

Live Life from the heart - What's your Challenge

 

 

ONDERNEMEN
Als founder van Your Style Lab en Your Style Lab | Shop Coach ken ik inmiddels de vele klappen van de zweep als het gaat om het verwezenlijken van een idee tot een concreet concept. Vanuit eigen middelen zijn beide concepten gelanceerd en brengen we vernieuwing op gebied van (Online) Personal Shoppen en Personal Branding & Presence.

Kortom, als mens, ondernemer, facilitator en coach bekijk ik iedere uitdaging met een nieuwe frisse blik.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw challenge?

Neem contact op

 

“Chantal is buitengewoon deskundig op gebied van e-commerce en online marketing. Zij is een uitstekende gesprekspartner op directieniveau en kan bovendien complexe materie voor iedereen inzichtelijk maken. Ze is niet alleen een goede consultant, maar ook een inspirerende workshopleider”
Helen Meijer – Directeur Special Brands Euroforum