business coaching

Crossroads Death Valley Nevada USA - What's Your ChallengeKRUISPUNT
We komen allemaal een of meerdere keren in ons leven op een kruispunt. Sla je links- of rechtsaf of ga je toch rechtdoor? Soms is het kristalhelder waar je heen wilt en waarom. Vaak is het pad nog niet helemaal zichtbaar en kan het nemen van een volgende stap spannend zijn. Je weet wat je nu hebt en dat voelt wellicht veilig, maar ergens knaagt het ook. Wat als….?

Het kan dat prettig zijn om te sparren met iemand die zelf ook meerdere keren op dat kruispunt heeft gestaan en weet wat het betekent om in het diepe te springen. Zowel privé als zakelijk. Iemand die een tijdje met je meeloopt en spiegelt. Je ondersteunt bij het vinden van je eigen antwoorden. Want die zijn er al, ze liggen alleen wat dieper verborgen in jezelf. En het vergt moed om erbij te willen komen. Te ontdekken wat er nog meer is. Gehoor te geven aan het verlangen wat je voelt om een nieuwe weg in te slaan of om helderheid te krijgen over een vervolgstap op je bestaande weg.

OP PAD
Als ondernemer weet ik als geen ander wat het betekent om iets vanuit niets neer te zetten en wat daarbij kunt tegenkomen. Als manager heb ik ervaren hoe wezenlijk het is om besef te hebben van  je eigen positie en plek binnen directies en teams.

De onderlinge dynamieken zijn altijd onderdeel van wat er speelt. Of het nu gaat om de dynamieken in de markt, tussen de teams onderling, binnen teams of je eigen dynamieken.

Door zichtbaar te maken wat tot nu toe onzichtbaar is gebleven, van onbewust naar bewust, ben je in staat om patronen te doorbreken en stappen te zetten.

“For the Course Women on Boards Chantal organised a workshop together with Annick (as Your Style Lab). She facilitated an exercise in systemic thinking; with this exercise she literally can let you identify and “place” the problem in the room in a very clear way. Furthermore, she is sensitive and sensible at the same time and therefore is able to create the right circumstances for the workshop. Can highly recommend her!”

– Maribelle Mampaeij | Global Operating Model Lead — Performance Transformation Director VEON

BUSINESS COACHING & TRAININGEN
Je kunt bij mij terecht voor zowel business coaching en trainingen.

Wat ik voor jou en je zakelijke challenge kan betekenen:
Bij  business coaching gaan we kijken naar de dynamieken die spelen binnen je team, je organisatie en op persoonlijk gebied. Wat houdt je tegen om een volgende stap te zetten? Wat kom je tegen als ondernemer en wat stroomt er niet?

We dalen af naar de laag van onbewuste patronen en overtuigingen en kijken wat je mag loslaten. Wat niet meer dient. De inzichten die je krijgt leiden tot een besef dat het anders kan en dat helpt bij het transformeren van de uitdagingen die je tegenkomt.

Dat doe ik o.a. via opstellingen en door het onzichtbare zichtbaar te maken.

Op gebied van loopbaan- en talentontwikkeling gaan we kijken naar je talenten, je ontwikkelpunten en wat er nu echt bij jou past. Wat is er nodig om te groeien zowel zakelijk als persoonlijk en welke stappen zijn daarvoor nodig.
We kijken samen naar de verschillende scenario’s waarbij je kunt ervaren wat ze betekenen voor je en wat past.
Ik maak graag, in afstemming, een voorstel op maat.

Aanpak
1. We concretiseren je vraag, want vaak zit er een vraag achter de vraag. Wat wil je werkelijk?
2. Aan de hand van systemisch werken kijken we naar de onderstroom. Wat zit er in het onderbewuste en mag zichtbaar worden? Bewustwording.
3. Aan de hand van je vraag maken we een stappenplan waarbij ik je handvatten geef om aan de slag te gaan. Stap voor stap.
4. Je leert te zien wat aandacht nodig heeft en hoe jij je volle potentie kunt leven. Je gaat je eigen pad bewandelen.

“Chantal is een coach die je goed uitdaagt een next step te maken in jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Ze verliest hierbij de zakelijk context niet uit het oog en werkt zorgvuldig, scherp en doelgericht.”

– Anneke Paulides | Manager Talent & Development AON Group Nederland

Neem contact op

Naast coaching en trainingen, geef ik ook regelmatig workshops. Kijk voor meer informatie en data:

Workshop: Loopbaan- en Organisatieopstellingen

 

“Gedreven, betrokken en zeer kundig zijn zomaar een paar steekwoorden die bij me opkomen over Chantal. Ze helpt ons als coach om zowel persoonlijk als bedrijf gestructureerd stappen te zetten naar groei en helpt ons met het maken van de juiste keuzes. Kortom: we zijn zeer blij met Chantal als coach!”

– Jeroen Cloosterman | eigenaar en CEO Yellowlab –

 

The road ahead Death Valley Nevada - What's Your Challenge

Photos by Chantal Poiesz

 

“Chantal zorgt tijdens coaching gesprekken direct voor een relaxte sfeer. Ik vond het heel prettig om uit te bouwen vanuit een plan en welke doelen ik naar op zoek ben. Zonder te lang te blijven hangen op punten uit het verleden werden ze gaandeweg wel behandeld. Hierdoor werd ik ook na de sessie echt aan het denken gezet. Ze stelt de juiste vragen om dat denkproces op gang te krijgen. Daarnaast heb ik tijdens coaching veel concrete punten nodig, ook die kreeg ik van Chantal. We hebben veel op papier gezet om inzicht op mijn situatie en mogelijkheden te geven, dat overzicht was voor mij erg belangrijk. Daarnaast kreeg ik ‘huiswerk’ waar ik echt mee aan de slag kon. Het allerfijnste vond ik dat ze de perfecte mix maakt tussen persoonlijke punten en emoties, en plannen en organiseren van leven en werk”.

– Annick Tinga | Find your Image –