Verander taal:

workshops

 

Ik ben er

En als het dan zo is
leg ik mijn pad

naast het jouwe
en loop ik met je mee

ik was nog naar de goden
of ze iets konden regelen
zo werkt dat niet
zeiden ze

maar wees gerust
laat zijn
zie je hart
dat luisteren kan
het weet dat de rivier
haar bochten neemt

– Gerdine Smit –

SYSTEMISCH WERKEN | Familie- en loopbaanopstellingen
Iedere maand zijn er een workshop familieopstellingen en loopbaan- en talentopstellingen, waarbij we o.a kijken naar je gezin van herkomst, je talenten, je loopbaanontwikkelingen of andere thema’s waar je tegen patronen en thema’s aanloopt die je wellicht belemmeren. In principe kun je alle vragen waar je nu mee loopt inbrengen.

Voor data en meer informatie over familieopstellingen klik hier.
Voor meer informatie en data over loopbaan- en talentopstellingen klik hier.

Je kunt in oktober ook Systemisch Werken workshops volgen op locatie bij het prachtige Kaldenbroeck, in Lottum. Kijk voor meer informatie en data op de pagina.

WORDEN WIE JE BENT
In deze workshop gaan we samen op ontdekkingsreis!
Wat mag je meer van jezelf laten zien? Heb je weet van al je talenten en wat vindt je wellicht nog spannend om echt te laten zien?
Vaak heb je wel een gevoel dat steeds terugkomt of weet je wel wat je graag zou willen, maar staat er iets nog in de weg.

We gaan kijken naar wat zich aandient, waardoor je een stap kunt zetten, een wezenlijke stap op weg naar wie jij werkelijk bent.

Voor meer informatie over deze workshop klik hier.

Deze workshop kun je in oktober ook volgen op de prachtige locatie van Kaldenbroeck, in Lottum. Kijk voor meer informatie en data op de pagina.

JAARTRAINING BODY & SOUL
Ieder seizoen heeft zijn eigen tempo, zijn eigen schoonheid en waarde. Ons lichaam volgt van nature de cyclus van de natuur maar in de hedendaagse hektiek zijn we dat ritme kwijtgeraakt.
Tijdens deze jaarcyclus aan we samen aan het begin van ieder seizoen kijken wat jij kunt leren van het ritme van de natuur en staan we een dag lang stil bij jou verlangen en je potentieel. Hoe kun je vol in het leven staan en toch je eigen tempo volgen? We starten met jouw verlangen en geven je iedere keer weer concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Daarbij werken we met zowel je Body als je Soul. Volgens het principe ‘Zo binnen, zo buiten’.

Voor meer informatie over deze training klik hier.

 

“Wie herkent de vraag niet? Is dit alles?
De reis verbonden aan deze vraag ervaart Chantal zelf. Ze leert en ontwikkelt zichzelf nog steeds continue tijdens deze reis. Ze heeft ondertussen deze reis vorm kunnen geven in haar workshops waarmee ze anderen een stap verder kan helpen. Omdat ik volle respect heeft voor wat ze doet en vooral hoe ze het doet, kan ik het alleen maar aanraden een keer deel te nemen.”

– Rico van der Kooij –

“What’s hidden and wants to shine bright”

 

Photos by Chantal Poiesz