Verander taal:

Systemisch Werken workshop: loopbaan- en talentopstellingen

LOOPBAANOPSTELLINGEN
Tijdens loopbaanopstellingen kijken we o.a. naar waar je heen zou willen gaan. Hoe jij het beste toegang hebt tot je talenten en kwaliteiten en deze kunt inzetten.
Wellicht heb je een vraag over een volgende baan? Of stroomt het niet lekker in je huidige werk?
Maar het kan ook zijn dat je een nieuwe stap wilt zetten en nog niet helemaal weet in welke richting.
Werk- en loopbaan gerelateerde vragen kunnen heel goed worden bekeken en ervaren tijdens opstellingen.

TALENTOPSTELLINGEN
Bij talentopstellingen kijken we naar het palet aan talenten dat jij bezit, wat hebben ze je te vertellen? Wat weerhoudt je ervan om ze volledig in te zetten en heb jij wellicht nog kwaliteiten waar je nog niet volledig zicht op hebt?
Zet jij je talenten nu volledig in en wat betekent dit voor je werk of je persoonlijke ontwikkeling?
Ontdek waar jij op dit vlak nog stappen kunt zetten!

PRINCIPES
In constellaties (opstellingen) gaat het om ordening en evenwicht. Systemisch Werken is een bewustwordingswerkwijze. De onderlinge verhoudingen en verstoringen worden zichtbaar en voelbaar. Ieders plek en lot wordt erkend, waardoor er een opening ontstaat naar een nieuwe weg, die is gebaseerd op liefde.
Als kind zijn we loyaal aan ons gezin van herkomst en nemen we vaak een taak op ons die niet bij ons hoort. Je gaat dan van je plek af en dat kan je blokkeren.

Via een constellatie worden verstoringen zichtbaar en krijg je zicht op wat van jou en wat van de ander is. Het kan je helpen in het zetten van een je volgende stap in vrijheid, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

WORKSHOP
We gaan deze avond samen met een kleine groep mensen aan de slag. Je kunt een vraag inbrengen en je neemt deel als representant in de constellatie van een andere deelnemer. Door als representant deel te nemen krijg je ook inzicht in je eigen thema’s en vragen.
Tevens zullen we een aantal oefeningen samen doen op basis van systemisch werken (het werken met constellaties).
Je hoeft geen ervaring met familieopstellingen te hebben. Deze workshop is geschikt voor mensen met en zonder ervaring.
Ben je nieuwsgierig naar wat een loopbaan- of talentopstelling inhoudt en wat het jou kan brengen? Dan ben je van harte welkom!

Deze workshop kan ook op maat worden gegeven in-company, ik maak graag een voorstel.

OVER CHANTAL
Ik heb de afgelopen 10 jaar veel gewerkt met systemische opstellingen en het is een belangrijk onderdeel geweest van mijn eigen persoonlijke traject. Nadat ik meerdere keren het gevoel had in dezelfde ‘film’ terecht te zijn gekomen ging ik op zoek naar begeleiding. Daarin heb ik veel mogen ervaren en leren. Het werken met constellaties voelt voor mij als thuiskomen. Het veld laat je voelen, ervaren en zien, zodat er besef kan komen op hoe het voor jou werkt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het heeft mij ontzetten veel gebracht en ik heb thema’s mogen helen, waardoor ik nu in een veel grotere vrijheid mijn eigen stappen in het leven kan zetten. Met passie en plezier.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding systemisch werken bij Phoenix in Utrecht succesvol afgerond en ik blijf me verder ontwikkelen op dit gebied.

Programma
Datum      nieuwe data 2018 volgen
Tijd
Locatie     Hank
Kosten      45,- (Particulier), zakelijk tarief op aanvraag. Wil je alleen representant zijn? Dan betaal je 25,-

Data Loopbaan- en Talentopstellingen 2018
nieuwe data volgen

Photo by Chantal Poiesz