Verander taal:

Opstellingen workshop: Nieuw Perspectief

“Vele wegen kent het leven, maar van al die wegen is er een die jij te gaan hebt.
Die ene is voor jou, die ene slechts.

De keuze is dus niet de weg, want die koos jou.
De keuze is de wijze, hoe die weg te gaan”.

– Hans Stolp –

“WAT GAAT JOUW VOLGENDE STAP ZIJN?”

FAMILIEOPSTELLINGEN
Constellaties ofwel het opstellen van een familie kan inzicht geven in patronen en overlevingsmechanisme die diep in je zijn geworteld. Soms kom je keer op keer terecht in dezelfde situatie en herhaal je dezelfde patronen. Een opstelling geeft je inzicht in hoe jij bent gebonden aan je familie van herkomst, welke blokkades er zijn en het geeft je tevens een opening naar het zetten van een nieuwe stap.
Je krijgt zicht op het waarom en hoe. Wat al die tijd in de schaduw lag mag in het licht worden gezet. Zodra je bewustwording krijgt op je thema kun je daadwerkelijk een eerste stap zetten om op eigen benen en met jouw kwaliteiten je pad te bewandelen.

LOOPBAANOPSTELLINGEN
Tijdens loopbaanopstellingen kijken we o.a. naar waar je heen zou willen gaan. Hoe jij het beste toegang hebt tot je talenten en kwaliteiten en deze kunt inzetten.
Wellicht heb je een vraag over een volgende baan? Of stroomt het niet lekker in je huidige werk?
Maar het kan ook zijn dat je een nieuwe stap wilt zetten en nog niet helemaal weet in welke richting.
Werk- en loopbaan gerelateerde vragen kunnen heel goed worden bekeken en ervaren tijdens opstellingen.

TALENTOPSTELLINGEN
Bij talentopstellingen kijken we naar het palet aan talenten dat jij bezit, wat hebben ze je te vertellen? Wat weerhoudt je ervan om ze volledig in te zetten en heb jij wellicht nog kwaliteiten waar je nog niet volledig zicht op hebt?
Zet jij je talenten nu volledig in en wat betekent dit voor je werk of je persoonlijke ontwikkeling?
Ontdek waar jij op dit vlak nog stappen kunt zetten!

PRINCIPES
In constellaties (opstellingen) gaat het om ordening en evenwicht. Systemische Werken is een bewustwordingswerkwijze. De onderlinge verhoudingen en verstoringen worden zichtbaar en voelbaar. Ieders plek en lot wordt erkend, waardoor er een opening ontstaat naar een nieuwe weg, die is gebaseerd op liefde.
Als kind zijn we loyaal aan ons gezin van herkomst en nemen we vaak een taak op ons die niet bij ons hoort. Je gaat dan van je plek af en dat kan je blokkeren.

Via een constellatie worden verstoringen zichtbaar en krijg je zicht op wat van jou en wat van de ander is. Het kan je helpen in het zetten van een je volgende stap in vrijheid, zowel in je professionele als persoonlijke leven.

Ik heb bij Chantal een workshop familie opstellingen gedaan die me veel inzicht gebracht heeft, nog meer dan verwacht. Chantal doet de opstelling op een mooie rustige manier die veel veiligheid en vertrouwen genereert. Wat mij betreft een absolute aanrader.
– Sabine van der Aa –

WORKSHOP
 Je kunt een vraag inbrengen en je neemt deel als representant in de constellatie van een andere deelnemer. Door als representant deel te nemen krijg je ook inzicht in je eigen thema’s en vragen. Tijdens deze middagen zet je een stap in je eigen bewustwordingsreis en is er ruimte voor bezinning.
Tevens zullen we een aantal oefeningen samen doen op basis van systemisch werken (het werken met constellaties).
Je hoeft geen ervaring met familieopstellingen te hebben. Deze workshop is geschikt voor mensen met en zonder ervaring.
Ben je nieuwsgierig naar wat een familieopstelling inhoudt en wat het jou kan brengen? Dan ben je van harte welkom!

“Chantal weet me bij aanvang direct op mijn gemak te stellen. Een gezellige lunch zorgt ervoor dat het ijs snel breekt en neemt het onwennige gevoel bij me weg om samen met vreemden aan de slag te gaan. Zo voelde ik me voor aanvang van de familieopstelling welkom en ontspannen. De locatie waar de bijeenkomst plaats vond was lekker ruim, ook niet onbelangrijk. De familieopstelling heeft me een verrassend inzicht gegeven.
Het wierp een verhelderend licht op de familieverhouding waar ik mee te maken heb. Met het antwoord kan ik verder op onderzoek uitgaan.
Ik vond het een heel bijzondere ervaring en had me geen voorstelling kunnen maken van het resultaat.”

– Brigitte –

Je kunt ook zelf een groep mensen bij elkaar brengen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

OVER CHANTAL
Ik heb de afgelopen 10 jaar veel gewerkt met systemische opstellingen en het is een belangrijk onderdeel geweest van mijn eigen persoonlijke traject. Nadat ik meerdere keren het gevoel had in dezelfde ‘film’ terecht te zijn gekomen ging ik op zoek naar begeleiding. Daarin heb ik veel mogen ervaren en leren. Het werken met constellaties voelt voor mij als thuiskomen. Het veld laat je voelen, ervaren en zien, zodat er besef kan komen op hoe het voor jou werkt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het heeft mij ontzettend veel gebracht en ik heb thema’s mogen helen, waardoor ik nu in een veel grotere vrijheid mijn eigen stappen in het leven kan zetten. Met passie en plezier.

Als manager, trainer en consultant heb ik al meer dan 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven waardoor ik een gedegen achtergrond heb in de thema’s en vraagstukken die je tegenkomt als organisatie en als teamlid binnen de organisatie.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij o.a. Phoenix en Latitude en ben gecertificeerd systeemopsteller.

Programma
Datum      nieuwe data volgen
Tijd
Locatie     Hank
Kosten     45,- voor particulieren en 55,- voor zakelijke klanten

button-meld-mij-aan

Meld je aan via het contactformulier en vermeld daarbij dat je je aanmeldt voor de Workshop Familieopstellingen met vermelding van de datum dat je wilt deelnemen.

Kijk voor Systemische werken workshops op locatie Kaldenbroeck hier.

Data voor Worden Wie je bent . Klik hier voor meer informatie.

 Photo by Chantal Poiesz