over mij

Live Life from the heart - What's your Challenge
EIGEN-zinnig
Leven binnen hokjes is niet mijn stijl. Ik geloof dat we meer zijn dan de optelsom van onze kwaliteiten en valkuilen en dat we in staat zijn om heel veel te bereiken, als we er met ons hart ingaan en dicht bij onszelf blijven.
Bijna 2 decennia lang heb ik gewerkt binnen organisaties aan digitale transformaties, die impact hebben op alle onderdelen van een organisatie, inclusief de cultuur en de mensen.

Inmiddels ben ik gecertificeerd systemisch en business coach en combineer ik deze 2 werelden met mijn eigen reis van de afgelopen jaren. Ik deel mijn kennis en ervaring om organisaties, teams en mensen te ondersteunen met hun transformatie processen.

Hoe neem je jouw plek in binnen je team, de organisatie waarvoor je werkt en nog breder, in deze wereld?
Waarom stroomt het niet tussen teams? Wat is de plek van je organisatie binnen de markt? Hoe kunnen we nieuwe producten en diensten in de markt zetten? Het zijn zomaar een aantal thema’s waar Systemisch kijken direct inzicht biedt.

Geen lange trajecten, maar direct naar de diepere laag.

Mijn ervaring als teamlid, manager en ondernemer, zorgt ervoor dat ik de impact van onderlinge dynamieken binnen organisaties en tussen teams / mensen goed ken en heb ervaren.

Ik combineer deze ervaring met systemisch coachen om bedrijven, teams en teamleden te begeleiden op weg naar een betere afstemming met zichzelf en hun bestemming.

Als zichtbaar wordt waar of waarom het vastloopt en wat de onderliggende dynamieken zijn, ben je in staat deze te doorbreken en stappen voorwaarts te zetten.

Dit geldt voor ons als mens als ook voor organisaties.

Veel van ons gedrag is onbewust en zorgt ervoor dat we patronen blijven herhalen.

Wil je verandering?

Dan is het noodzakelijk om onder de oppervlakte te gaan kijken en te ervaren wat zich daar onbewust afspeelt.

REIZEN
Ik reis graag en mijn camera is altijd mijn metgezel. De natuur en ontmoetingen met mensen zijn een grote inspiratiebron voor mij.  Via Chantal’s Lab en InspiredbyTraveling op Instagram kun je me volgen . Al deze inspiratie vindt zijn weerklank in mijn werk en de manier waarop ik mensen en organisaties begeleid.

Zij vormen mij en zorgen ervoor dat ik met veel passie en bevlogenheid in het leven sta.

Op mijn EIGEN-zinnige manier.

ONDERNEMEN
Als founder van Your Style Lab en Your Style Lab | Shop Coach ken ik inmiddels de vele klappen van de zweep als het gaat om het verwezenlijken van een idee tot een concreet concept. Vanuit eigen middelen zijn beide concepten gelanceerd en brengen we vernieuwing op gebied van Online Personal Shoppen.

Kortom, als mens, ondernemer, facilitator en coach bekijk ik iedere uitdaging met een nieuwe frisse blik.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw challenge?

Neem contact op

Photos by Chantal Poiesz and Martijn van Gelder

“Chantal is buitengewoon deskundig op gebied van e-commerce en online marketing. Zij is een uitstekende gesprekspartner op directieniveau en kan bovendien complexe materie voor iedereen inzichtelijk maken. Ze is niet alleen een goede consultant, maar ook een inspirerende workshopleider”
Helen Meijer – Directeur Special Brands Euroforum